úterý 1. března 2011

Mýty o podprsenkách: Obvod podprsenky má být volný (díl 1.)

Sdílej článek
Mýtus: Obvod podprsenky by měl být volný, tak aby nikde netlačil a ani nestahoval. Setkala jste se již s názorem, že obvod správné podprsenky by měl být volný natolik, aby vás nikde netlačil ani nestahoval?

Realita: Opak je pravdou. Jediná kostice v případě otázky správného obvodu podprsenky nesmí tlačit do prsní tkáně. Ramínka podprsenky prsa nenesou, ta mají vedle obvodu podprsenky pouze podpůrnou funkci. 80% váhy prsou má držet a podpírat právě obvod podprsenky, který musí být právě dostatečně pevný. Důležitý tedy je obvod podprsenky.


A jak dostatečně pevný má tedy obvod podprsenky správně být? I ponožky a další spodní prádlo nebo džíny zanechají lehké protlačeniny a začervenalou kůži. Berme si tedy příklad právě z nošení kalhot a přenesme si je i na správný obvod podprsenky. Ani kalhoty si nekupujeme příliš volné nebo širší než jsou boky, i ty mají "správný obvod".


Už víte, co nebudete opakovat už ani s podprsenkami?


Jaké máte zkušenosti s volbou správného obvodu podprsenky? Máte vlastní tipy a rady jak zjistit, zda podprsenka správně sedí na prsou a na hrudníku jak má?


Podělte se o své zkušenosti s ostatními!

0 komentářů:

Okomentovat