středa 2. března 2011

Mýty o podprsenkách: Prsa se dělí na Ačka, Béčka, Céčka, atd. (díl 2.)

Sdílej článek
Mýtus: Prsa se dělí na Áčka, Béčka, Céčka atd. Setkala jste se již s názorem, že prsa pro volbu té správné podprsenky, se dělí na A,B,C, atd.?


Realita: Velikost košíčků podprsenky není všechno. Velikost košíčků je totiž  relativní k velikosti obvodu. Co to s ohledem na dělení velikosti podprsenek znamená? Uvěďme si příklad: 70D bude mít menší košíčky než 75D. Snižujeme-li tedy obvod podprsenky, musíme také úměrně zvětšit písmenko, aby košíčky podprsenky byly stejně velké. To je ta přímá úměra v případě velikostí podprsenky. 

Podprsenky se dělí na Ačka, Bčka, či Cčka. Podprsenka 70D a 65E budou mít sice podobný košíček, ale 65E je spíše pro hubenější ženu, než podprsenka s velikostí 70D. 

Zkuste si sama spočítat: Pokud je vám vaše stará podprsenka malá, je to tím, že máte větší prsa nebo hrudní koš? Můžete použít naší Kalulačku velikosti podprsenky.

Jaké máte zkušenosti s dělením velikostí podprsenky? Máte vlastní tipy a rady jak zjistit, zda podprsenka správně sedí na prsou a na hrudníku jak má? 

Podělte se o své zkušenosti s ostatními!

0 komentářů:

Okomentovat