pátek 1. dubna 2011

Nalepovací podprsenka: máte vlastní zkušenosti?

Sdílej článek
Nalepovací podprsenka - nový nebo již běžně používané spodní prádlo v šuplíku podprsenek? Vyzkoušela jste vy již nalepovací podprsenku? Ať už to byla tělová nalepovací podprsenka nebo průhledná nalepovací podprsenka, jistě nám dáte za pravdu, že se jednalo o zcela nový zážitek a pocit z nové "NuBra" [njůbrá]  - tak se nazývá tento typ podprsenky v originále.

Samonosná podprsenka, samodržící podprsenka nebo též nalepovací podprsenka je jedním z posledních módních výstřelků na poli spodního prádla? V čem se tato nalepovací podprsenka liší od ostatních podprsenek?  Nalepovací podprsenka je vyrobena nejčastěji z lékařského silikonu, velice jemného materiálu. Nalepovací podprsenka může být však i papírová.

Jaký je rozdíl mezi nalepovací podprsenkou a klasickou podprsenkou?
Nejen to, že nalepovací podprsenka nemá ramínka, neviditelná nalepovací samodržící silikonová podprsenka bez ramínek - se zapínání mezi košíčky. Odlišuje se od klasické podprsenky i samotným nošením a ošetřením. Jak se tedy samolepící podprsenka nosí a ošetřuje? Můžeme si to ukázat přímo na jednom příkladu nalepovací podprsenky Julimex BS-01:


Diskrétní "neviditelná "podprsenka, nalepovací podprsenka v tělové barvě. Praktická nalepovací podprsenka s košíčky, které jsou zevnitř potaženy samolepícím potahem – takže celé prso je v dotyku přilepeno tak, aby nedošlo k uvolnění podprsenky při nošení. Košíčky nalepovací podprsenky se jjednoduše nalepí na prsa.

Nalepovací podprsenka má i tu vlastnost, že zvětší vaše prsa o  1-2 velikosti a hezky je i vytvaruje. Silikonová lepící podprsenka nebo též nalepovací samodržící podprsenka v tělové barvě  se s plastovým zapíná vepředu mezi košíčky, což je velice praktické. Nalepovací podprsenka je vhodná zeména pod plesové či letní šaty.

Jaké máte zkušenosti s volbou správné nalepovací podprsenky? Máte vlastní tipy a rady jak zjistit, zda podprsenka správně sedí na prsou a na hrudníku jak má? 

Podělte se o své zkušenosti s ostatními!

2 komentáře:

  1. Díky za příspěvšk:-) potěšil!

    OdpovědětVymazat
  2. Nalepovací podprsenka je zcela na...i když máte prsa drobná. nedrží, dělá divný tvar, odlepuje se, je nepříjemná na kůži...

    OdpovědětVymazat